Kwun Tong Kai Hui enjoys the advantage of starting Kowloon East

Kwun Tong Kai Hui enjoys the advantage of starting Kowloon East

Kaihui, a large-scale reconstruction project in the urban area of ​​Kwun Tong, is equipped with a smart home system. The unit covers one to four rooms. The project is built on a three-story high pedestal with large shopping malls, plus a nearby MTR station. The living facilities and transportation facilities are perfect. . The project also enjoys the infrastructure advantages of Kwun Tong Redevelopment and the Government’s “Starting Kowloon East". The potential is self-evident. Text: Karena Picture: Cui Junliang

Kaihui, jointly developed by Xinhe, Urban Renewal Authority and Chinese Real Estate, is located at No. 33, Xiehe Street, Kwun Tong. The project is developed in two phases, with two 48- to 52-storey residential towers in each phase, providing a total of 1999. The practical price after the unit discount is about HK$16,000. The key date is expected to be April 30, 2021.

Introducing a smart home system

The project is available from one to four rooms, with a suitable area of ​​330 to 470 square feet for one-bedroom households; 480 to 680 square feet for two-bedroom households; 720 to 950 square feet for three-bedroom units; 1100 square feet. The standard units are all connected to a 22 to 39 square foot terrace with a 16 square foot work platform. On the lower level of each block, there are even platform users, and on the top floor, there are even rooftop features. The characteristic unit has a usable area of ​​approximately 390 to 1600 square feet and a rooftop area of ​​308 to 1353 square feet. The project introduces a smart home system with a 5G mobile communication infrastructure and a 600Mbps One-Touch Wi-Fi smart panel. The residents can use the mobile phone program to control indoor lighting, heating and cooling air conditioners and other appliances. The unit also has a smart video visitor intercom system that can talk to the visitor via a tablet or mobile app and open the entrance to the elevator lobby remotely. The project uses IGU (InsulatedGlazingUnit) double-layer insulating glass design, which has many functions such as sound insulation, heat insulation, moisture proof and wind pressure resistance, which makes the indoor warm in winter and cool in summer.

Master room with work platform

The developer set up a sales and marketing hall at the Tsim Sha Tsui Centre and set up a modified demonstration unit and a clean water room for external visits. Among them, the modified demonstration unit, which is based on two 18-story M rooms, has a usable area of ​​880 square feet. It is a three-bedroom suite with storage compartments. The intruding unit is Xiaoxuanuan, and then the rectangular hall is visible. There is a six-person glass dining table in the dining room near the main entrance. The ceiling uses a chandelier composed of multiple glass balls. Next to the dining room is a separate kitchen with an L-shaped work bench equipped with German brand Gaggenau appliances and stoves. The kitchen is connected to the toilet storage room for flexible use. In the living room, there are red long combs, two independent low seats and a marble coffee table, and a 31 square foot terrace. Along the middle of the dining room, there are three bedrooms, and the master suite has a double bed. The room has bilateral windows and an external 16-square-foot work platform to make the air more circulated. The master bathroom has a shower and a bathtub, and the walls, bathtubs and basins are all covered with beige marble. The other two bedrooms are square and have no window sills, and there is enough space for beds, wardrobes and small desks.

Flexible two-bedroom home

Another model household is based on a 18-story M room, with a practical area of ​​590 square feet, and two rooms plus storage compartments. The intrusion unit first passes through the entrance and the kitchen and enters the dining room. It can be seen that the hall is square and the white striped wall is decorated with golden furniture, which is fashionable and elegant. The dining room is decorated with an L-shaped comb and a three-person marble dining table, and the ceiling is decorated with a spherical chandelier. The living room is decorated with yellow and white long combs, and a marble coffee table made up of three small round countertops. The living room is also connected to a 22 square foot terrace. The master suite follows the golden tones of the dining room. In addition to the double bed, the dressing table can be placed. The room has a large floor-to-ceiling window and a 16-square-foot work platform. There are also rooms and storage rooms in the unit. The wall of the storage room is removed on one side, and the glass cabinet is separated from the dining room.

Perfect life support

The greening ratio of the estate is more than 30%. The project has a guest clubhouse, together with gardens and amusement areas covering over 97,000 square feet. Facilities include indoor and 50m outdoor swimming pool, fitness room, banquet hall, children’s playroom, yoga retreat. The room, shared reading space, barbecue area, etc. are also moving. There are three large-scale shopping malls on the base of the project. There are also flagship shopping malls apm, public swimming pools, football fields, sports fields and so on. There are more than 440,000 square feet of Kwun Tong Waterfront Garden in the district. There is also the proposed Tsui Ping River Park. In terms of transportation, the project pedestal will have a smart bus interchange. Passengers can wait in the air-conditioned area to learn about the bus arrival situation through mobile phone programs and electronic notices on the spot. The project also proposes to build a flyover to the MTR Kwun Tong Station, which is only 2 to 3 minutes walk from the station. The Kwun Tong Town Centre Redevelopment Project has been in progress and the surrounding “Starting Kowloon East" project is also in full swing with unlimited development potential. However, there will be site construction in the vicinity of the estate, noise and dust or consideration of the market.